Vykradli elektrickú stanicu v Lipanoch, napadol policajta

10.11.2006 Celý región

Vykradli elektrickú stanicu v Lipanoch:\r\nSabinovskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do elektrickej stanice v Lipanoch, ku ktorej došlo v noci zo stredy n...
Vykradli elektrickú stanicu v Lipanoch:
Sabinovskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do elektrickej stanice v Lipanoch, ku ktorej došlo v noci zo stredy na štvrtok.

Zatiaľ neznámy páchateľ najprv odstránil zámok na vstupnej bráne a následne po prekonaní vchodových dverí budovy stanice sa dostal až do skladu. Z neho okrem iného ukradol motorové píly, meracie prístroje ako aj rôzne iné veci. Celkovo vznikla krádežou a poškodením majetku energetickej spoločnosti škoda vo výške 115 000. - Sk.

Napadol mestského policajta:
Popradský policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre prečin útoku na verejného činiteľa 22 ročnému mužovi z obce Podhorany, okr. Kežmarok.
Obvineného muža vyzvala včera vo večerných hodinách pred jednou z vinárni v Spišskej Belej hliadka tamojšej mestskej polície, aby im predložil doklad totožnosti, nakoľko obťažoval hostí vo vinárni. Ten podal jednému policajtovi peňaženku s osobnými dokladmi, pričom hneď nato ho udrel päsťou do tváre a pokúsil sa ujsť. Policajti ho však zadržali a pretože bol pod vplyvom alkoholických nápojov ponechali ho na vytriezvenie na Obvodnom oddelení PZ v Spišskej Belej. Ďalšie procesné úkony boli vykonané až po jeho vytriezvení.
 

Vyberte región

mark